Data: 15.03.2018

ANRE supune consultarii publice prezenta procedura, caer a fost elaborata de Opcom si transmisa ANRE, spre avizare. Modificările propuse au fost efectuate luând în considerare modificarea modului de plată al tarifului reglementat-componenta de tranzacționare pe piețele centralizate de energie electrică în care OPCOM S.A. este contraparte, respectiv valorile facturilor aferente se vor încasa lunar de către OPCOM S.A. prin ordine de plată emise de participanții la PZU și PI, similar modului de încasare al facturilor pentru tariful reglementat-componenta de tranzacționare pe piețele centralizate de energie electrică în care OPCOM S.A. nu este contraparte, în vederea:

-uniformizării modului de tarifare pentru toate componentele de tranzacționare a tarifului reglementat practicat de OPCOM S.A.

-utilizării în ofertare pentru cumpărare pe PZU și PI a întregii valori a garanției constituite de participanții la PZU și PI (fără grevarea garanției de validare de valoarea       tarifului aplicată ofertelor de cumpărare).

Observațiile vor fi transmise la adresa decontare@opcom.ro până la data de 22.03.2018.

Fisiere atasate