Data: 20.05.2020

ANRE supune consultării publice prezentul document de discuție în vederea modificării Procedurii privind fundamentarea și criteriile de aprobare a planurilor de investiții ale operatorilor de transport și de sistem, de distribuție și de înmagazinare a gazelor naturale, precum și ai terminalelor GNL, aprobată prin Ordinul președintelui Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 38/2019, având în vedere Decretul Președintelui României nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritorul României şi prelungirea stării de urgență prin Decretul Președintelui României nr. 240/14.04.2020, precum și instituirea stării de alertă, care a îngreunat activitatea investițională a operatorilor desfășurată în anul  2020.

Observațiile și propunerile la Proiectul de Ordin se transmit în format tipărit prin fax și în format electronic editabil la adresa de email smgn@anre.ro.

Termenul final de transmitere a observațiilor și propunerilor este de 30 de zile de la data publicării pe site a prezentului proiect de ordin.

Fisiere atasate