Data: 28.04.2021

Având în vedere modificările și completările aduse legislației primare prin adoptarea Legii nr. 155/2020 pentru modificarea și completarea Legii energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012 și privind modificarea și completarea altor acte normative, a Legii nr. 290/2020 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 106/2020 pentru modificarea și completarea Legii energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012, precum și pentru modificarea unor acte normative, ANRE supune consultării publice “Proiectul de Ordin privind aprobarea Standardului de performanță pentru serviciul de distribuție a gazelor naturale și a notei de prezentare”, în vederea alinierii legislației secundare, emise și aprobate de ANRE, la modificările legislației primare.

Propunerile și observațiile pe marginea proiectului de act normativ vor fi transmise la ANRE, în format electronic (document Word, text cu diacritice), la adresele de e-mail sprgn@anre.ro și anre@anre.ro .

Termenul final de transmitere a propunerilor şi observaţiilor este data de 27 mai 2021, inclusiv.

Propunerile și observațiile pentru care nu au fost prezentate argumente/justificări, cele care nu au fost transmise în formatul solicitat, sau cele transmise ulterior termenului specificat nu vor fi luate în considerare.

Fisiere atasate