Data: 19.08.2016

Pentru respectarea principiilor privind transparenta decizionala, ANRE deschide procesul de consultare publica pe marginea celei de-a treia variante propusă de către S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A privind modificarea Codului retelei pentru SNT.

Propunerile și observațiile pe marginea proiectului de ordin, însoțite de argumentația aferentă, vor fi transmise în format electronic (documente Word), la adresa de e-mail drpptgn@anre.ro, și în formă scrisă, la numărul de fax 021/312.43.65, până la data de 12.09.2016, ora 16.00.

Ședința pentru dezbaterea propunerilor și observațiilor formulate este programată în data de 19.09. 2016, ora 10.00, la sediul ANRE din București, str. Constantin Nacu nr. 3 sector 2.

Propunerile și observațiile pentru care nu au fost prezentate argumente și/sau cele care nu au fost transmise în formatul Word solicitat nu vor fi luate în considerare la elaborarea formei finale a proiectului de ordin.

Mentionam ca documentele: Propunere SNTGN variantele I si II si Adrese producatori sunt documente suport pentru participantii la procesul de consultare publica si nu fac obiectul consultarii publice.

Fisiere atasate