ANRE organizeaza o sedinta de lucru pentru discutarea urmatoarelor proiecte de reglementari:

– Proiectul de ordin privind aprobarea Metodologiei de stabilire a prețurilor pentru energia electrică vândută de producători pe bază de contracte reglementate și a cantităților de energie electrică din contractele reglementate încheiate de producători cu furnizorii de ultimă instanță

– Proiectul de ordin pentru aprobarea Metodologiei de stabilire a tarifelor reglementate și a prețurilor aplicate de furnizorii de ultimă instanță clienților finali.

Ședința va avea loc în data de 3 decembrie 2019, incepand cu ora 10:00, la sediul ANRE din str. Constantin Nacu nr. 3, sector 2, Bucuresti, Sala de sedinte etaj 6 (intrare prin Bd.Carol I).

Proiectele au fost supuse consultării publice și pot fi accesate de pe site-ul www.anre.ro, la rubrica Acasă/Energie electrică/Legislație/Documente de discuție/Proceduri oper/Regl comerciale.

Ţinând cont de spaţiul disponibil al sălii, rugăm participantii să asigure prezenţa a maxim 2 reprezentanţi, cu confirmarea participării până luni, 2 decembrie 2019, ora 14, la adresa de e-mail spee@anre.ro