Privind Stabilirea  tarifelor de distributie si aprobarea preturilor finale reglementate
In urma articolelor din ziarul “Ziua”, ANRE si presedintele Petru Lificiu vor transmite un drept la replica bine documentat ziarului respectiv, cu solicitarea expresa de a-l publica in editia de maine.            
Dreptul la replica va fi pus si la dipozitia mass-media de specialitate, spre consultare si analiza. Consideram ca datele din articolul ziarului ”Ziua” din data de 30 martie 2009 sunt incorecte, insuficient documentate si prezentate cu rea credinta. Din cauza amplitudinii subiectului ce implica bugetul personal al cetatenilor, aceste informatii pot induce serioase derapaje de intelegere la nivelul intregii populatii.
ANRE pune la dispozitia publicului, in mod transparent, informatiile care au stat la baza deciziilor de mentinere a pretului. Pentru orice elemente tehnice, care necesita o pregatire profesionala de specialitate, o intelegere corecta a datelor, specialistii ANRE stau la dispozitia reprezentantiilor mass-media si a publicului la urmatoarele numere de telefon: 0727.500.790 – Gabriel Sirbu, Director general Departamentul Preturi si tarife in domeniul gazelor naturale; 0726.100.049: Agatha Peptea – Director, Directia preturi si tarife reglementate in domeniul gazelor naturale; 021.327.81.74- Alina Tache, Director, Directia Analiza costuri in domeniul gazelor naturale;  : 021/32.78.132, 0728.628.664: Cristina Bunescu, Relatii publice si comunicare, e –mail: info@anre.ro.