Comitetul de reglementare al ANRE, întrunit în data de 06.11.2019, a luat în discuție și a aprobat:

– modificarea Licenţei nr. 1085 pentru exploatarea comercială a capacităţilor de producere a energiei electrice şi termice în cogenerare, acordate Societății Complexul Energetic Oltenia S.A, în sensul excluderii blocului G5 din CTE ROVINARI, cu o capacitate instalată de 330 MW electrici, aflat în reparație capitală până la 30.06.2021, din Condiţiile specifice asociate acestei licențe;

– modificarea Licenţei nr. 1180 pentru exploatarea comercială a capacităţilor de producere a energiei electrice, acordate Societăţii Naţionale de Gaze Naturale ,,ROMGAZ” S.A., în sensul excluderii grupurilor nr. 1 şi nr. 6 din cadrul CTE IERNUT, cu o capacitate instalată de 100 MW electrici și respectiv, 200 MW electrici, din Condiţiile specifice asociate acestei licențe, la solicitarea titularului licenței.

Așa cum s-a angajat, ANRE continuă analiza capacităților de producere a energiei electrice în vederea evaluării cât mai corecte a puterii instalate a acestora și a publicat, pe pagina proprie de internet, situația puterilor instalate în capacități de producere la data de 01.11.2019, situație care va fi actualizată periodic.

Direcția relații internaționale, comunicare, relația cu Parlamentul

06.11.2019.

Fisiere atasate