Comisia Europeană, în parteneriat cu Ministerul Energiei și Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene din România, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei și Inițiativa ONU pentru Finanțarea Mediului, organizează o Conferință regională privind finanțarea eficienței energetice în România, Ungaria și Bulgaria, care va avea loc în București pe 1 februarie 2018, între orele 09.00 și 16.30.

Formatul provizoriu al agendei este prezentat mai jos, urmând ca varianta detaliată a programului să vă fie pusă la dispoziție cât mai curând. Pentru moment, vă rugăm să rezervaţi data evenimentului în agendele dvs. și să vă înregistrați aici pentru a participa sau să vizitați pagina de internet a evenimentului.

Evenimentul va fi o oportunitate pentru a:

  • Prezenta și discuta politica UE privind eficiența energetică și sprijinul UE pentru finanțarea investițiilor în eficiența energetică.
  • Prezenta progresul investițiilor în eficiența energetică din regiune.
  • Împărtăși cele mai bune practici privind modul în care eficiența energetică poate fi finanțată prin fonduri private.
  • Implica actorii care iau deciziile și părțile interesate într-o discuție profesională cu privire la modalitățile de îmbunătățire a investițiilor în eficiența energetică.
  • Identifica modalități de depășire a barierelor din calea investițiilor și posibilele etape privind cooperarea pe viitor.

Conferința va avea sesiuni plenare, precum și sesiuni interactive restrânse, pentru a permite discuții mai detaliate. Comunicarea în cadrul conferinței se va desfășura în limba romană cu asigurarea traducerii în limba engleză.

Pentru informații suplimentare despre acest proiect și pentru a vedea agenda și prezentările din evenimentele anterioare și viitoare, vizitați pagina de internet a Forumurilor pentru Investiții în Energie Durabilă.