Informare referitoare la inițierea perioadei de testare a aplicației web interactive denumită Comparator al ofertelor – tip de furnizare a energiei electrice

ANRE se află într-un proces de dezvoltare a unei noi aplicații web pentru compararea ofertelor tip de furnizare a energiei electrice care aduce îmbunătățiri semnificative față de versiunea anterioară.

În vederea testării funcţionalităţii acestei noi aplicații solicităm furnizorilor de energie electrică completarea bazei de date a aplicației cu oferte de furnizare, până la data de 26.10.2018.

Pentru introducerea ofertelor furnizorii vor accesa link-ul: http://www.anre.ro/furnizori.php, conectarea utilizatorilor realizându-se pe baza datelor de autentificare (utilizator şi parolă) folosite la conectarea pe portal.anre.ro pentru încărcarea machetelor de monitorizare.

Pentru vizualizarea rezultatelor generate de către aplicație se va utiliza link-ul care se regasește în cadrul paginii de introducere a ofertei.

Operatorii care au calitatea de furnizori de ultimă instanţă nu vor introduce în aplicaţie valorile aferente prețurilor practicate ca FUI, dar vor introduce valorile aferente ofertelor proprii practicate în calitate de furnizori concurenţiali.

Vă rugăm ca până la data de 26.10.2018 să transmiteți ANRE observațiile sau propunerile referitoare la funcţionalităţile aplicaţiei.

Pentru transmiterea de observații/propuneri precum și pentru solicitarea de informaţii suplimentare se va utiliza adresa de e-mail spee@anre.ro

 

 

Fisiere atasate