Data: 22.02.2017

ANRE supune consultarii publice prezentul document de discutie, care a fost elaborat de operatorul de distribuţie SDEE Transilvania Sud S.A. ca urmare a prevederilor Regulamentului de furnizare a energiei electrice la clienţii finali, aprobat prin Ordinul ANRE nr. 64/2014 şi în conformitate cu prevederile Procedurii pentru determinarea consumului propriu tehnologic în reţelele electrice de distribuţie, aprobată prin Ordinul ANRE nr. 15/2014.

Metodologia are ca scop stabilirea modului de lucru privind determinarea cantităţii de energie electrică distribuită lunar pentru locurile de consum la care citirea contoarelor se realizează la intervale mai mari de o lună, sau decalat față de începutul lunii.

Observaţiile şi comentariile se transmit, atât în format letric, cât şi în format electronic, la Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud S.A. (nr. de fax  0268/305.004 şi adresele de e-mail marius.stroie@electricats.ro, ciprian.radu@electricats.rorespectiv  denisa.roman@electricats.ro )  şi spre ştiinţă, la ANRE (numai în format electronic, la adresele de e-mail acosma@anre.ro şi andreea.ustea@anre.ro).

Termenul final de transmitere a observaţiilor şi comentariilor este data de 20.03.2017

Fisiere atasate