Data: 10.07.2017

În urma situației înregistrate în luna mai 2017, care a condus la emiterea deciziei privind suspendarea până la data de 10 august 2017 a organizării sesiunilor de licitații simultane cu preț descrescător pe Piața Centralizată pentru Serviciul Universal, ANRE supune consultarii publice, în regim de urgenţă, unele modificări/completări pe termen scurt ale cadrului de reglementare aferent PCSU, astfel încât noile reguli să fie aplicate începând cu licitația aferentă trimestrului IV 2017, cu minimizarea riscului de suspendare/anulare a acesteia.

Propunerile si observatiile se transmit la adresele de mail Raluca.dumitrache@anre.ro si isandulescu@anre.ro.

Teremnul final de transmitere a propunerilor si observatiilor este de 10 zile de la data afisarii pe site a prezentului proiect de ordin.

Vineri 28 iulie 2017, ora 9:30, la sediul din Str. Constatin Nacu nr. 3, sala de la etaj 6, ANRE organizeaza sedința de dezbatere publică a proiectului de Ordin privind modificarea și completarea Regulamentului de organizare și desfășurare a licitațiilor simultane cu preț descrescător pe piața centralizată pentru serviciul universal, aprobat prin Ordinul  ANRE 65/2014 și a Metodologiei de stabilire a tarifelor aplicate de furnizorii de ultimă instanță clienților finali, aprobată prin Ordinul ANRE  92/2015.

Fisiere atasate