Data: 23.07.2020

ANRE supune consultării publice Proiectul de Ordin pentru aprobarea condițiilor de furnizare a energiei electrice de către furnizorii de ultimă instanță. Având în vedere liberalizarea pieţei interne de energie electrică pentru clienţii casnici la data de 1 ianuarie 2021, prin prezentul Proiect de Ordin se stabilesc principiile privind formarea prețurilor la clienții casnici și modul de desfășurare a relației dintre furnizorii de ultimă instanță și clienții acestora și de asemenea se instituie un set de măsuri de ordin legislativ cu privire la informarea şi asigurarea furnizării energiei electrice clienţilor casnici aflaţi în prezent în segmentul reglementat al pieţei, în perspectiva eliminării tarifelor reglementate pentru această categorie de clienţi.

Observațiile și propunerile se transmit atât în scris, prin fax, la nr. de fax: 021-312.43.65 cât și în format electronic prelucrabil, la adresele de e-mail anre@anre.ro și spee@anre.ro

Termenul de transmitere a observațiilor și propunerilor este de 30 zile de la data publicării pe pagina de internet a ANRE a Proiectului de Ordin.

Documentul a fost aprobat prin Ordinul ANRE 171/2020.

 

Fisiere atasate