Data : 16.01.2020

In vederea modificarii Regulamentului de selecție concurenţială în vederea desemnării furnizorilor de ultimă instanță, aprobat prin Ordinul 26/2018,  ANRE supune consultarii publice prezentul proiect de ordin.

Necesitatea modificării prevederilor Regulamentului a rezultat atât ca urmare a modificărilor aduse cadrului de reglementare (Metodologia de stabilire a tarifelor reglementate şi a preţurilor aplicate de furnizorii de ultimă instanţă clienţilor finali, aprobată prin Ordinul ANRE nr. 217/2019), cât şi din preocuparea de a aduce clarificări suplimentare privind modul de aplicare a prevederilor referitoare la contul Escrow (constituire, returnare sume, utilizare sume).

Observatiile si propunerile se transmit atat in scris, prin fax, cat si in format electronic prelucrabil, la adresa de mail spee@anre.ro.

Termenul de transmitere a observatiilor si propunerilor este de 10 zile de la data publicarii pe site a prezentului proiect de ordin.

Avand in vedere faptul ca ultima zi a termenului cade intr-o zi nelucratoare, termenul limita de transmitere a observatiilor si propunerilor este 27.01.2020, ora 10:00. Observatiile si propunerile transmise dupa acest termen nu vor fi luate in considerare.

Documentul a fost aprobat prin Ordinul ANRE nr. 12/2020

Fisiere atasate