Data: 19.05.2015

ANRE supune consultarii publice prezentul proiect de reglementare, document care  reprezintă o actualizare a Standardului de performanță pentru serviciul de furnizare a energiei electrice, aprobat prin Ordinul ANRE nr. 1/2010, ca urmare a prevederilor Legii nr. 123/2012, cu modificările și completările ulterioare şi ale Regulamentului de furnizare a energiei electrice la clienții finali, aprobat prin Ordinul ANRE nr. 64/2014.  

Documentul are ca scop reglementarea calităţii activității de furnizare a energiei electrice prin    stabilirea unor prevederi referitoare la calitatea activității de furnizare, definirea indicatorilor de performanţă care caracterizează calitatea activității de furnizare, stabilirea nivelurilor garantate ale indicatorilor de performanţă garantaţi şi a compensaţiilor pe care furnizorii le plătesc clienților finali în cazul nerespectării acestor niveluri garantate, precum si stabilirea modului de înregistrare şi de raportare a indicatorilor de performanţă aferenţi activității de furnizare.

Observaţiile şi comentariile se transmit până la data de 10.06.2015, atât în format scris, cât şi în format electronic, la adresele de e-mail acosma@anre.ro şi andreea.ustea@anre.ro.

Fisiere atasate