Data: 13.12.2017

ANRE supune consultarii publice prezenta propunere de ordin, rezultat al observațiilor primite in urma consultarilor si dezbaterilor publice care au fost organizate in anul  2016 si 2017.

Cu ocazia transmiterii observațiilor la acest document, AFEER a solicitat organizarea de către ANRE a unei noi ședințe de dezbatere publică, principalul subiect fiind acela al dezbaterii celei mai importante modificări, și anume aceea care limitează dimensiunea PRE.

Ca urmare, în data de 19 decembrie 2017, la ora 10:00, ANRE organizează o nouă ședință de dezbatere publică a propunerii de reglementare în integralitatea sa. Ședință va avea loc la sediul ANRE din str. Constantin Nacu nr. 3, la sala de Consiliu de la etajul 6. (acces din Bd. Carol).

Observatiile si comentariile părților interesate ce vor fi susținute în ședința publică se vor transmite la ANRE pana in data de 18 decembrie 2017, atat in format letric (fax sau posta), cat si prin e-mail in format Word, la adresele dcristescu@anre.ro si alexandru.selischi@anre.ro

Document aprobat prin Ordinul 31/31.01.2018.

Fisiere atasate