În vederea respectării principiilor transparenței decizionale stabilite prin dispozițiile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, si având în vedere propunerile și observațiile primite în faza anterioară de consultare publică, ANRE supune consultării publice „Proiectul de Ordin privind modificarea şi completarea Regulamentului pentru acordarea licenţelor în domeniul serviciului public de alimentare cu energie termică, aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 61/2022, modificat și completat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 107/2022” în faza a II-a.

Propunerile și observațiile referitoare la prezentul document se pot transmite la adresele de email info.termica@anre.ro sau anre@anre.ro.

Termenul limită de primire a observațiilor și propunerilor este de 10 zile de la data publicării pe site.

 

Fisiere atasate:

Referat de aprobare

Proiect de Ordin privind modificarea şi completarea Regulamentului pentru acordarea licenţelor în domeniul serviciului public de alimentare cu energie termică, aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 61/2022, modificat și completat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 107/2022” – faza a II-a

Sinteza observatiilor – faza I